Agentschap Fashion036

Fashion036 is een jong en ambitieus modeagentschap met een hoog service gehalte!

Na vele jaren productie te hebben verricht voor diverse merken gebruiken wij onze kennis en ervaring om labels correct te adviseren en te positioneren in de markt.

Wij werken nauw samen met groothandels, fabrieken en retailers in het midden en hoog segment om het beste resultaat naar boven te halen.

Veel merkeigenaren beseffen niet dat het 5 voor 12 is dat de winkelomzet parallel staat met hun verkoop, maar als zij oplossingsgericht moeten denken geven zij vaak niet thuis en krijg je als winkelier het volgende te horen “Dat is het risico van het ondernemerschap” Wij kennen al deze termen maar al te goed en dat is ook precies de reden waarom wij heel kieskeurig zijn in de labels die wij voeren!

Fashion036  werkt alleen met labels die goed aansluiten op de huidige merken en van toegevoegde waarde zijn voor de retailers met de juiste prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij streven naar een gezonde groei met een lange termijn samenwerking

Ons doel: De harten van de winkeliers en consumenten veroveren door middel van unieke designs, fraaie stoffen en een innovatieve samenwerking!

Door de goede samenwerking tussen winkeliers en Fashion036 kunnen wij onze doelen succesvol nastreven.

Indien u vragen heeft gelieve te contacteren via het onderstaande nummer:

Tel:036-5305134

Mob: 06-52632682

Team Fashion036

Merken die wij voeren:

Voyar la Rue (Dames Midden segment)

G3ntz schoenen (Heren midden/hoog segment)

© Copyright 2020 Fashion036 Powered by Lightspeed