Verzenden & retourneren

Verzenden

Bij fashion036 kun je heel eenvoudig jouw favoriete merken bestellen. Bestel je op werkdagen vóór 17:30 uur, dan is jouw bestelling de volgende dag in huis. Binnen Nederland sturen wij de bestellingen geheel kosteloos op. De status van de bestelling kun je uiteindelijk volgen via jouw eigen, unieke Track & Trace code die je op de dag van de bestelling in je mailbox ontvangt.

 

Retourneren-Ruilen

De koper heeft het recht om alle * geleverde Producten binnen een periode van 14 dagen na ontvangst van het Product kosteloos zonder opgave van reden op de door Verkoper aangegeven wijze terug te sturen mits het Product ongedragen (kleding passen is wel toegestaan), onbeschadigd en (voor zover mogelijk) in originele en onbeschadigde verpakking is. Ruilen is toegestaan indien dit per email [email protected] kenbaar wordt gemaakt binnen 14dagen na ontvangst van uw bestelling vermeld daarbij altijd uw ordernummer!

Indien de artikelen voldoen aan de bovenstaande retoureisen zal Verkoper de Koopprijs zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen nadat Fashion036.nl het geretourneerde Product heeft ontvangen terugbetalen. Indien niet alle van de Overeenkomst onderdeel uitmakende Producten worden geretourneerd, is Verkoper gerechtigd de originele verzendkosten op de terug te betalen Koopprijs in mindering te brengen, omdat voor de niet geretourneerde Producten eenzelfde bedrag aan verzendkosten verschuldigd zou zijn.

Artikelen die kapot zijn en/of een afwijkende geur hebben kunnen wij niet verwerken als retour/ruil artikel!

* Met uitzondering van ondergoed

 

Retouradres:
Fashion036.nl
Bottelaarspassage 7

1315 EN

Almere

© Copyright 2020 Fashion036 Powered by Lightspeed